30 jul 2011, 18:46

Виж, момиче 

  Poesía » De amor
773 0 12

 

 

ВИЖ, МОМИЧЕ,

 

ако днеска ей така, помежду другото,

намериш време да се вслушаш във сърцето си

и то ти занарежда, че си много хубава,

и че си истинска принцеса –

повярвай му!

То днес ще пее мойте песни.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??