Jul 30, 2011, 6:46 PM

Виж, момиче 

  Poetry » Love
774 0 12

 

 

ВИЖ, МОМИЧЕ,

 

ако днеска ей така, помежду другото,

намериш време да се вслушаш във сърцето си

и то ти занарежда, че си много хубава,

и че си истинска принцеса –

повярвай му!

То днес ще пее мойте песни.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??