Не е нужно да имаш очи, за да виждаш.
Виж – китарата е сляпа, а ти показва всичко, което усещаш.
Не е нужно да си беден, за да завиждаш.
Виж – колко богати изгарят, без да дочакат надежда.
Не е нужно да си човек, за да си велик.
Виж – птиците са дарени на летят и пеят.
Не е нужно да се хвалиш, когато си щастлив.
Виж – очите ти имат сила и вдовица да разсмеят.
© Илияна Брайкова Todos los derechos reservados