27 jul 2022, 22:47

Виж слънцето 

  Poesía » De amor
145 0 0

Виж слънцето домата да погалва

Пчела помита нощта от портала 

Луната кротко сънува под воала

От Светлината на деня побеляла 

 

Кому е нужно подобно огледало 

Събужда се започващия ден 

На "Аз съм" е причината изначално

Дава смисъл за живота в подем!

 

Добро утро!

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??