22 sept 2022, 13:16

Виж, виж ... 

  Poesía » Otra
629 1 7

На излет с теб! Такава красота –

с цветя покрито е нашир и длъж,

дърво, полянка, даже виж - сърна,

селца в далечината ... изведнъж ...

 

прашинка май че влезе ми в окото –

понякога се случва и това.

- Легни – ми каза – ей така, защото

високо ми е твоята глава.

 

Ми, легнах ... и ... и беше уникална.

Как точно стана и не знам защо –

една прашинка много по-нахална

сега пък влезе в другото око.

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??