2 dic 2015, 12:47

Виждам есента 

  Poesía » Del paisaje
307 0 2
Виждам есента
 
Аз виждам идва есента...
Отмина хубавото лято.
Миньорна ми е песента.
Тъга ме дебне във душата.
 
До днес се сърдех на пека,
убиваше ме топлината,
а днес какво да ви река,
във слънцето си търся брата
 
Аз търся слънчеви лъчи,
и птиците от синевата,
и гледам със отворени очи,
ще се пръждоса ли мъглата!
 
Кога фъртуната ще спре
и листопадът ще престане?
И есента ще разбере,
че искам лято да остане!
   17.09.2014г.Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се,че сте харесали това което съм написал и сте погледнали през мойте хубави очи!Бих бил родостен ако по дълго гледате през тях.
    Благодарности и поздрави!
  • Погледнах през твоите очи.
Propuestas
: ??:??