23 dic 2010, 14:48

Виждам теб 

  Poesía » Otra
628 0 0

Където да погледна, виждам теб,

лицето ти съзирам всеки ден,

то ме озарява през дългите дни

и топли в студените нощи.


Протягам ръцете към теб с мисълта,

че те докосват и истина е това,

а не само илюзия в моята глава,

проектиращ образа на твоята снага.


От всички страни долавям гласа ти,

каращ кожата ми да настръхне,

а сърцето да забие така лудо.

Нетърпеливо изчаквам момента,


в който изричаш моето име

и приканва да тръгна към теб.

С усмивка отправям се към него,

а очите въртят се нетърпеливи.


Чакаш ме там с изгарящи очи,

със сияещо лице и гладки коси,

прегръщаш ме и оставам смирен,

мираж няма, истинска си пред мен.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??