Където да погледна, виждам теб,
лицето ти съзирам всеки ден,
то ме озарява през дългите дни
и топли в студените нощи.
Протягам ръцете към теб с мисълта,
че те докосват и истина е това,
а не само илюзия в моята глава,
проектиращ образа на твоята снага.
От всички страни долавям гласа ти,
каращ кожата ми да настръхне,
а сърцето да забие така лудо.
Нетърпеливо изчаквам момента,
в който изричаш моето име
и приканва да тръгна към теб.
С усмивка отправям се към него,
а очите въртят се нетърпеливи.
Чакаш ме там с изгарящи очи,
със сияещо лице и гладки коси,
прегръщаш ме и оставам смирен,
мираж няма, истинска си пред мен.
© Джимбо Все права защищены