20 ene 2019, 19:46

Виждаш ли целият ми свят? 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
623 0 0

Стига в облаци летя, 

че като дойде реалността, 

като гръм те удря

и

падаш на земята с изпепелени крила, 

а сърцето ти - като камък студено

и

всеки,  който правеше опити да го достигне-

блъска по него ,

а той се троши и се превръща в пясък

от който, ти, направи огледало

и

всеки, който успееше да го достигне

щеше да види своя образ в него, 

а ти ще го попиташ:

- Виждаш ли целият ми свят ?!

© Елиана Янева Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??