Jan 20, 2019, 7:46 PM

Виждаш ли целият ми свят? 

  Poetry » Love, Free verse, Other
624 0 0

Стига в облаци летя, 

че като дойде реалността, 

като гръм те удря

и

падаш на земята с изпепелени крила, 

а сърцето ти - като камък студено

и

всеки,  който правеше опити да го достигне-

блъска по него ,

а той се троши и се превръща в пясък

от който, ти, направи огледало

и

всеки, който успееше да го достигне

щеше да види своя образ в него, 

а ти ще го попиташ:

- Виждаш ли целият ми свят ?!

© Елиана Янева All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??