Виновна съм за всичко,
не отричам...
Виновна съм
за твоята тъга...
Виновна съм
за всяка своя грешка,
но обичта ми
има ли вина?
Виновна съм
и лутам се в немилост...
Виновна съм,
но може ли сега,
когато аз се питам,
да не помня
какво обичах преди тебе, а?
?
Ние нараняваме хората, които обичаме,
повече от другите... но дори и да ни простят,
ние сами прощаваме ли си?
на М.
© Катерина Баева Todos los derechos reservados