28 sept 2021, 12:16

Винаги чужда 

  Poesía » De amor
285 2 3

ВИНАГИ ЧУЖДА

 

Обичам единствено тебе,

владееш ти ум и мечти,

тъй както е въздух потребен,

така си ми нужна и ти!

 

Очите ти топли лъчи са,

косите – на ангел коси!...

Небето защо ме ориса –

ти винаги чужда да си?!

 

Животът така ще премине –

без обич, със сухи сълзи.

Копнежът ми беше невинен…

В душата тъмата пълзи.

 

Сърцето не ще се спаси! –

Ти винаги чужда ще си…

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??