5 abr 2007, 11:50

винаги до мен 

  Poesía
873 0 2

Какво си ти? Кажи?

Силата, която ме крепи?

В сърцето ми се взираш

и мен винаги разбираш.

Щом обземе ме самота,

аз ти викам Ела,

с прегръдка топла да ме сгрееш,

с усмивка нежна ми се смееш.

Нима това е любовта

и за мене е дошла?

Мила, нежна и добра да ме направи тя.

© Сия Банкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??