10 jun 2010, 23:41

Винаги ли спя наяве 

  Poesía
426 0 1

Винаги ли спя наяве,

или някога се пробуждам –

не знам.

Знам, че все наранявам

и никога не ме е срам.

Знам, че все побеждавам

и продължавам натам.

Знам, че все омърсявам

и не искам да знам.

 

Винаги ли спя наяве,

или някога се пробуждам –

не знам.

Знам, че боли,

когато все наранявам,

знам…

Но дори когато

болката пробие съня,

аз пак знам,

че спя –

когато вие деня.

 

Само понякога,

рядко,

когато се сипе нощта –

аз се събуждам

сладко –

за болките да платя.

© Габриела Цанева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??