16 may 2008, 6:46

Винаги ще бъда там... 

  Poesía
904 0 2

Винаги ще бъда там... Някъде около теб.

И знай.

Където и да си сега...

(... Дори да ме няма вече...)

Аз не съм далеч(е)!

На слънцето ти... Съм (в) лъчите...

То, което блести ти във очите...

... От вятъра пилея ти косите...

... 

По улиците... Открий ме...

На/Сред тълпата в погледите...

... В морето...

Влез навътре... И там съм...

Където бориш се с вълните...

(В студа... Във тишината...)

Потърси ме...

... Даже в празнотата (пустотата...)

А нощем...

Който и да спи до теб...

Помни!

Че Аз съм онзи човек...

Който Най-силно обича(л) Те (е)...!

....

Винаги...

Винаги ще бъда там!
И нищо, че царува днес раздялата...
Откакто нагости ни...И все така до днес...
Аз твоя съм си цялата.
Винаги ще бъда там...
Ще победя дори раздялата...
Не може нищо, нищо да ме стресне,
на теб сърцето си съм дала!
....
Винаги, винаги ще бъда там...

(И запомни!

На никой няма да те дам!!!)

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??