23 feb 2006, 20:32

Винаги си толкова красива 

  Poesía
4435 0 13
Когато си будна
  и когато спиш.
Когато викаш
  и когато шептиш
Когато плачеш
  и когато се смееш
Когато внимателно гледаш
  и когато разсеяно "блееш"
Когато вървиш
  и когато тичаш
Когато грешки признаваш
  и когато грешки отричаш
Когато по лицето усмивка изгрява
  и когато усмивка заспива....

          ВИНАГИ СИ ТОЛКОВА КРАСИВА!

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??