23.02.2006 г., 20:32 ч.

Винаги си толкова красива 

  Поезия
4434 0 13
Когато си будна
  и когато спиш.
Когато викаш
  и когато шептиш
Когато плачеш
  и когато се смееш
Когато внимателно гледаш
  и когато разсеяно "блееш"
Когато вървиш
  и когато тичаш
Когато грешки признаваш
  и когато грешки отричаш
Когато по лицето усмивка изгрява
  и когато усмивка заспива....

          ВИНАГИ СИ ТОЛКОВА КРАСИВА!

© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??