4 oct 2011, 20:46

Виновност 

  Poesía » De amor
2047 0 14

За всичко дъждът е виновен

и навярно той ни събра

- летен, внезапен, неканен -

да измие всяка тъга.

И ето -

по жадните длани

на капки се стичат

целувки, грях и вина.

© Цветана Качерилска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??