4.10.2011 г., 20:46 ч.

Виновност 

  Поезия » Любовна
2038 0 14

За всичко дъждът е виновен

и навярно той ни събра

- летен, внезапен, неканен -

да измие всяка тъга.

И ето -

по жадните длани

на капки се стичат

целувки, грях и вина.

© Цветана Качерилска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??