17 dic 2010, 18:18

Виртуални 

  Poesía
694 0 5

Скъпа моя виртуална приятелко,

в мен напират въпросчета няколко,

ето, вратите към мен са отворени,

толкова много неща до тук са сторени,

как ще я караме оттук-нататък,

всичко ли ще е пак така без остатък?

 

Имам и още питане такова,

какво ще правим, ако в нета отново

открием следващата тема за приказка,

но връзката ни продължава да бъде лирическа?

 

С теб е толкова светло, приятно,

дали на живо ще бъде обратно?

Дали животът се режисира от нета,

или това е мисия на поета?

Мога и още неща да попитам,

чудя се докога ли така ще се скитам,

не е ли време да намерим решение?

Питам и искам и твоето мнение...

© Дончо Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??