7 abr 2020, 1:37

Vis a vis 

  Poesía » Otra
598 0 0

Щом музикалните редици съществуват,

поетичните тоналности сами минават пътя

до музикалността.

 

Решават динамичностите своя брод,

догдето не прескочат в галоп

в следващия възход.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??