25 feb 2023, 17:12

Висини 

  Poesía » Otra
144 0 0

Искам да се рея аз в небето,

звездна светлина да ме огрее,

да кацна на някоя планета,

сърцето волно там да пее...

 

Голям си, ако са ти големи мечтите,

душата ти да се разгърне остави,

издига нас красивото, а не парите,

в живота си добро, човещина прави!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??