Feb 25, 2023, 5:12 PM

Висини 

  Poetry » Other
145 0 0

Искам да се рея аз в небето,

звездна светлина да ме огрее,

да кацна на някоя планета,

сърцето волно там да пее...

 

Голям си, ако са ти големи мечтите,

душата ти да се разгърне остави,

издига нас красивото, а не парите,

в живота си добро, човещина прави!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??