ВИСОКО
„Нищо не ми обещавай
за утре...”
Аз не обещавам...
В стих ти се дарявам.
Следващ влюбен стих.
Истински и светъл, тих.
Чаровник си, признавам.
Колко с теб се забавлявам!
Описвам своя огън, ад.
Ех, колко под небето
Съмнения днес ме горят.
А в мене спи детето...
Мъдрец си, то се чувства,
Омайваш ме изцяло -
Любовно ще те вкусвам...
Юзда ме спъва бясно и то пред... огледало.
Безмълвна се снишавам,
Оттам те наблюдавам.
Висок си остани: при всичките звезди!
10.06.2007год.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
Прекрасен стил на писане!
Прекрасна си,мила!
Поздрав и прегръдка!!!