23 dic 2020, 20:58

Витлеемска звезда 

  Poesía
376 0 0

 

Изгря звезда отново, след години...
Дали е знак, че пак се ражда Той...?
Животът ни, 
тъй кратък, 
ще отмине...
ала дали ще ни дари с покой?
Но днес, когато още сме тревожни,
небето ни напомня, че сме тук 
и за това,
че всички още можем
със вяра да живеем пак...
напук...! 

дек.2020г.

© Георги Ванчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??