23 ago 2017, 18:22

Vivid morning 

  Poesía
246 1 1

Водовъртежите в главата ми
ме направиха роб

на чужди настроения.
Тази сутрин има много вятър,
всичко е толкова ярко 
и мирише на смърт.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??