23.08.2017 г., 18:22 ч.

Vivid morning 

  Поезия
241 1 1

Водовъртежите в главата ми
ме направиха роб

на чужди настроения.
Тази сутрин има много вятър,
всичко е толкова ярко 
и мирише на смърт.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??