Aug 23, 2017, 6:22 PM

Vivid morning 

  Poetry
245 1 1

Водовъртежите в главата ми
ме направиха роб

на чужди настроения.
Тази сутрин има много вятър,
всичко е толкова ярко 
и мирише на смърт.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??