13 mar 2010, 19:59

Вкус на портокал 

  Poesía » De amor
899 0 8

 

 

Вкус на портокал

 


Целувката ти - вкус на портокал,
под слънцето разтапящо ме гали;
очите ти - изгарящи корали -
във моя поглед твоят се е спрял.

Във погледа си времето рисуваш.
Картината заключва моя миг.
Вълшебство ли е или трик -
обсебваш ме до болка...
и не чувам.

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??