13 мар. 2010 г., 19:59

Вкус на портокал 

  Поэзия » Любовная
894 0 8

 

 

Вкус на портокал

 


Целувката ти - вкус на портокал,
под слънцето разтапящо ме гали;
очите ти - изгарящи корали -
във моя поглед твоят се е спрял.

Във погледа си времето рисуваш.
Картината заключва моя миг.
Вълшебство ли е или трик -
обсебваш ме до болка...
и не чувам.

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??