25 may 2022, 19:00

Вля... 

  Poesía
200 0 1

,,Дали щастлив е, 

мамо, Бог, с мъчения

дарил Сина Си?" 

 

,,Знам ли, чеде, но Синът

Му вля ни Обичта Си!..." 

 

,,Дали щастлив е, 

мамо, Бог, с разпятие 

дарил Сина Си?" 

 

,,Знам ли,чеде, но Агн'ец 

дари ни Любовта Си!..." 

 

,,Дали щастлив е, 

мамо, Бог, дарил Сина

Си г'орък... с Възкресение?" 

 

,,Ами, чеде, то Бог-Син 

е нашето Спасение!..."

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??