25.05.2022 г., 19:00 ч.

Вля... 

  Поезия
201 0 1

,,Дали щастлив е, 

мамо, Бог, с мъчения

дарил Сина Си?" 

 

,,Знам ли, чеде, но Синът

Му вля ни Обичта Си!..." 

 

,,Дали щастлив е, 

мамо, Бог, с разпятие 

дарил Сина Си?" 

 

,,Знам ли,чеде, но Агн'ец 

дари ни Любовта Си!..." 

 

,,Дали щастлив е, 

мамо, Бог, дарил Сина

Си г'орък... с Възкресение?" 

 

,,Ами, чеде, то Бог-Син 

е нашето Спасение!..."

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??