Можеш ли да видиш в очите ми...
Как вибрират за тебе зениците?!
Как откъсвам червени сияния?!
И заплитам ги в луди мечтания...
Как пулсират любовно власинките?!
Във прегръдки на мигли пернати.
И поемат дъха ти космически ириси -
в светлина приютили света ни.
Как въртим се във лунни видения?!
От звездите в очите ни ясни.
Но оставаме земни творения -
на нестихващи в погледи страсти.
Можеш ли да видиш в очите ми...
Слънчево вретено и пламнало цяло ?!
В розов памук изпридаме дните си -
слели се тяло във тяло.
Можеш ли да видиш в очите ми...
огън - съзвездие вляво?!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados