Влюбен
(В. Казаков)
За най - лъчезарното момиче
Обичам те! -
вечер искам да изкрещя.
Наричам те! -
с името "мойта Душа".
Докосвам те! -
с вяра, надежда - ела.
Бленувам те! -
силно наяве, в съня.
Целувам те! -
търся в теб любовта.
Жадувам те! -
свежа сутринна роса.
Ревнувам те! -
страстно от небе и луна.
Прегръщам те! -
с болка, радост, тъга.
Отблъсквам те! -
спри, не си отивай сега.
Привличам те! -
тук - от мойта страна.
Заричам те! -
да бъдеш "мойта Душа".
Обичам те! -
от тук до края на света.
© Велислав Казаков Todos los derechos reservados