18.10.2009 г., 13:19 ч.

Влюбен 

  Поезия » Любовна
960 0 2

Влюбен

(В. Казаков)

 

За най - лъчезарното момиче

 

Обичам те! -

вечер искам да изкрещя.

Наричам те! -

с името "мойта Душа".

Докосвам те! -

с вяра, надежда - ела.

Бленувам те! -

силно наяве, в съня.

Целувам те! -

търся в теб любовта.

Жадувам те! -

свежа сутринна роса.

Ревнувам те! -

страстно от небе и луна.

Прегръщам те! -

с болка, радост, тъга.

Отблъсквам те! -

спри, не си отивай сега.

Привличам те! -

тук - от мойта страна.

Заричам те! -

да бъдеш "мойта Душа".

Обичам те! -

от тук до края на света.

© Велислав Казаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??