Чуствам те край мен и в мен,
искам да лежа без дъх в ръцете ти!
От устните ти съм опиянен,
когато докосват се лицата ни!
Сърцето ти е лед за други,
но за мен успявам да го разтопя!
Да попива жадно, жадно думи,
когато аз до теб и в теб горя!
Аз изгарям бавно, сладострастно
и губя се в просторите на любовта!
В душата ми за мен е вече тясно,
впускам се в прегръдката на прелестта!
Потъвам в нея бавно, в транс!
Жаждата ми е неутолима!
Но няма да пропусна този шанс,
да съм целият за теб, Любима!
© Васил Зарев Todos los derechos reservados