1 ene 2021, 9:40

Влюбен 

  Poesía » De amor
670 0 0

Гаджето ти ме гледа с болка,

а онова между нас беше толкова отдавна,

че се чудя дали беше, или някой ми го разказа. 

Знам, хитрец си, държиш жената

със страха й от коварната стара позната, 

хитрец си, държиш жената

с евтини спомени, на час по лъжичка

ревнувам, 

май си адски влюбен в жената. 

© Зоя Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??