Влюбих се истински аз,
но отблъсна ме тогава ти.
Влюбех се така, както в никоя след теб.
Сърцето ми не бие вече така,
както когато мислеше за теб.
Ще обикне ли някога пак,
така както теб?
Или прокълнато е...
да се влюби само веднъж.
© Димитър Новак Todos los derechos reservados
несполучливата любов.За любовта няма определено време, място и възраст. Горе главата - животът е пред тебе!
Желая ти творческо вдъхновение и нова любов! Лека вечер!