27 oct 2009, 16:15

Влюбен дъжд 

  Poesía » De amor
915 0 4

В тази мека кадифена нощ,
поканих вятъра да ни гостува,
пирува той ревниво с нас,
ала безсилен се оказа да изтрие
тъй сладкия ти аромат,
попил по кожата ми!
На сутринта очите ти блестяха
подобно на слънца лъчисти,
а в моите очи душата ти
откри мелодията на сърцето ми!
И утринният дъжд май завидя ни,
и, сякаш да ни вразуми, се плисна,
ала, за жалост, да отмие не успя
обсебващия вкус на устните ти!
И заваля поройно, влюбено...

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??