8 mar 2008, 21:23

Влюбен във? 

  Poesía
681 0 4
Обичах
или поне така си мислех,
влюбен бях, но в какво,
не спирам да се питам днес?
С красотата си ли ме плени
или се влюбих в жената,
която разбрах, че не познавам,
тази, за която ти ми се представи?
А може би влюбен бях
в лъжите, с които ме засипваше
до деня, в който стрелата с отровни признания
не прониза сърцето, което те обичаше.
Влюбен, във КАКВО? Едва сега разбирам.
Във лъжкиня с каменно сърце, обвито в лед.

© Валентин Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??