24 mar 2009, 19:40

Влюбена 

  Poesía
485 0 1

Утрото ми подари

светла мисъл и лъчи.

Под ухилените облаци

плъзнаха се куп мечти.

 

 

С на Балкана песента,

закъснялата дъга

и със слънчевите обръчи

тръгнах, без да съм сама.

 

 

И да гоня любовта,

да не идва нивга тя,

пак ще cи остана влюбена

в пролетната самота!

 

24.03.2009 г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Самотата винаги е с едно рамо по-напред от любовта ...и в поезията, така красиво я възпяваме! Поздрави!
Propuestas
: ??:??