14 mar 2008, 10:33

Влюбена 

  Poesía
861 0 3
Пригласяше последен гларус
идването на нощта красива,
небето бавно се изпепеляваше,
облече рокля бледо сива.

От срам луната се е скрила
зад бели облаци умиращи,
а слънцето със цялата си мощ,
почти прикрило се, надничаше...

На кея, там, една жена,
обгърнала се с пухено елече,
посрещаше с усмивка вечерта,
а залеза изпратила отдавна беше.

И мисли нежни им изпрати,
във тях бе влюбена отдавна,
сутрин галена бе от зората страстна,
нощем от луната със целувка хладна...

© Жанет Бенчетрит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??