3 may 2017, 0:06

Влюбена жена 

  Poesía » De amor
581 1 8

 

ВЛЮБЕНА ЖЕНА
(Свидна)

Вратата ми изпъшка и пусна тишината,

прозорецът изскърца последния си шанс,

в ъгъла стаена моята надежда,

отчаяно редеше пореден пасианс.

 

Вятърът подсвирна някъде навънка,

смях и тиха песен отекнаха в нощта,

тишината хукна след китара звънка,

спряха бързи стъпки пред моята врата.

 

Даже нямах сили аз да я отворя,

чакането дълго тъй ме закова,

в скута разтопи се цялата ми воля,

а сърцето мълком пусна любовта.

 

В тъмнината виждах само силуета,

две ръце ме взеха в свойта топлина,

свлече се от мене гордостта проклета

и остана просто влюбена жена!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??