12 mar 2018, 10:32

Влюбени 

  Poesía » De amor
802 1 0

ВЛЮБЕНИ


Гледайки в очите ти се чудя
дали съм полудял съвсем, 
че мисля в тебе да се влюбя. 
– Нямаш право да се влюбваш в мен!


Ами ако някой тайно те желае, 
а ти не знаеш за това
и всяка нощ за тебе си мечтае,
сам, с недежди и с тъга!?


И всяка нощ не спи момчето
пленен от твойта красота. 
Та как ще заповядаш на сърцето
да не чувства Любовта?!


И сякаш знам защо отричаш
нечии влюбени очи. 
Защото знаеш как е тайно да обичаш, 
но влюбената да си само ти.

 

Из стихосбирката "Безвремие" 

На Росен Николов

© Росен Николов Todos los derechos reservados

Стихотворение от първата ми стихосбирка

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??