Изтрийте си очите от копнежите,
красиви влюбени момичета.
Днес редки, редки са надеждите
във свят на алчност и на безразличие.
И цъфваме, и прецъфтяваме
в един и същи миг на ласка,
и после само съжаляваме
за грешката с любов да вярваш.
Изтрийте си очите от сълзите си,
наивни влюбени момичета.
Макар и думите да са красиви,
не винаги показват истина...
© Венета Димитрова Todos los derechos reservados