22.06.2010 г., 13:18 ч.

Влюбени момичета 

  Поезия » Друга
797 0 6

Изтрийте си очите от копнежите,

красиви влюбени момичета.

Днес редки, редки са надеждите

във свят на алчност и на безразличие.

 

И цъфваме, и прецъфтяваме

в един и същи миг на ласка,

и после само съжаляваме

за грешката с любов да вярваш.

 

Изтрийте си очите от сълзите си,

наивни влюбени момичета.

Макар и думите да са красиви,

не винаги показват истина...

© Венета Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??