29 oct 2006, 22:59

Влюбвам се във тебе... 

  Poesía
805 0 6

Влюбвам се в най-страшния кошмар,
вика ме, зове към гибелта нищожна!
Изкушава ме текилата на лъскавия бар,
нетипичен, хищнически глад за обич я прави невъзможна...

Влюбвам се в маската на твоето лице
и дори не се замислям колко с теб рискувам.
Кратък и прекалено случаен флирт съм за твоето сърце,
но аз на недоволна ли да се преструвам?

И все повече към чашата с текила приближавам,
и все така животинския инстинкт ме блазни мене...
До дъно греха със тебе бих изпила и ето-продължавам...
Пияна или не, никак не е важно, защото влюбвам се във тебе...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??