24 jul 2007, 23:16

Влюбване 

  Poesía
825 0 0
 

Чувствам болка силна и жестока,

сърцето ми пронизва тя,

дали от несподелени чувства е, не зная,

но щом те видя, мигом осъзнавам,

 че по тебе полудявам!

     Елена Захариева

© Елена Захариева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??