3 mar 2007, 0:07

Влюбване 

  Poesía
733 0 4
Виждам в очите ти нежност!
Караш ме да се чуствам жена!
А всъщност ти си мечтата на всяко момиче -
честност, добрина и мисъл в теб преплитат се.

Никога не съм мечтала да съм част от нечия мечта,
а днес - мечтаят много хора...
И всъщност аз решавам коя мечта да се осъществи,
и коя - отново да потъне в забвение...
Навярно ти мечтаеш също...
Навярно и за мен дори...
Но аз не искам да съм част от твоята фантазия...
Аз искам да съм част от твоя истински живот...

Не мога да кажа, че те обичам -
не искай ти от мен това!
Но влюбвам се във теб с такава скорост,
че дори самата аз не мога да се осъзная...
А страх в сърцето ми таи се,
дали не бъркам - за пореден път -
искренната обич с чистата признателност.
Но днес не искам за това да мисля!
Щастлива съм и знам,
че няма място в мен за дъжда на самотата...

Усмивката си не мога вече аз да крия...
Искам да изкрещя пред всички:
                         "ВЛЮБЕНА СЪМ!!!"
Ала страх ме е да не би да развяля всичко с тези думи -
колкото и искрени да са те...
Затова ще кажа само на теб,
защото знам, че и ти изпитваш чуствата,
които не ме оставтят нощем да спя...

                                                                                         13.Юли.2005

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??