6 jun 2008, 17:10

Влюбване 

  Poesía » De amor
929 0 0
 

                                                  Влюбване

 

                                       Видях те и се влюбих.

                                  Чух те и ума, и дума загубих.

                              По-красив от тебе няма на света,

                                  повярвай, ти си моята мечта!

 

                                     Знам, не мога да те имам,

                                    знам, ти си забранен за мен,

                                       но запомни! Мой ще си!

                          

                                      Независимо от съдбата

                                       ти ми завладя душата.

                                         Ти си една играчка

                                       за поредната хлапачка.

 

                                       Ти си всичко на света,

                                        ти си малката мечта,

                                         ти си сладката игра

                                             за моята душа!

© Шукрие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??